Webshop: hier wonen de grootste borsten van Nederland

After Eden dubbel-gel-push-up-BH van de Otto
Kijk. Dit is nog eens een klantendata-analyse waar we wat aan hebben. Webshop Otto publiceert aan de hand van klantendata doodleuk in welke provincies de grootste bh’s worden verkocht.

Otto dook in de online verkoopdata uit 2013 van hun lingerie-afdeling en trekt de conclusie dat Flevolandse dames over de grootste voorgevels beschikken. Uit hoeveel bestellingen die analyse is gemaakt zegt Otto er niet bij. Otto laat weten:

“Uit een analyse van alle bestelde bh’s (2013) is gebleken dat Flevolandse vrouwen de grootste cupmaat hebben. Naar verhouding bestelden vrouwen uit Flevoland het vaakst een bh in cupmaat D, E, F, G of H. Ook bleek dat Overijsselse vrouwen naar verhouding het vaakst een bh kochten in een kleine cupmaat (AA en A).”

Cup D

De webwinkel claimt dat 44,7% van het totaal aantal bestelde bh’s in Flevoland minimaal cupmaat D had. De provincie wordt op de voet gevolgd door Zuid-Holland met 43,8% en Groningen met 42,9%. Uit de thuiswinkeldata blijkt dat vrouwen in Overijssel de meeste bh’s met een kleine cupmaat kopen, zoals A of AA.

Kaartje met bestelde bh’s per provincie met cup D of groter:

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *