Webversie Popcorn Time binnen twee dagen offline gehaald

Webversie Popcorn Time binnen twee dagen offline gehaald
We hebben zo’n vermoeden dat het geen gezellige week was bij Netflix, maar de mensen achter de streamingdienst kunnen weer opgelucht ademhalen. De webversie van Popcorn Time is namelijk uit de lucht gehaald.

Popcorn Time kan als het wat minder legale broertje van Netflix rekenen op een flinke schare fans, omdat je volledig gratis naar series en films kunt kijken. Dat was in eerste instantie alleen mogelijk met de speciale applicaties voor Windows en Mac, maar later kwam er ook een mobiele app uit voor Android en iOS.

Het was deze week zelfs even mogelijk om Popcorn Time te gebruiken zonder iets te installeren. PopcornInYourBrowser.net maakte het namelijk mogelijk om vanuit je browser gebruik te maken van het programma, dat exact hetzelfde werkte als de applicaties die we al kennen van Popcorn Time. We kunnen ons dus zo voorstellen dat de top van Netflix de ontwikkelingen met klotsende oksels heeft gevolgd.

PopcornInYourBrowser.net ging al snel viraal en kreeg zo in korte tijd enorm veel gebruikers. De bedenker maakte echter gebruik van een proefversie van de remote torrenting service van Coinado.io. De servers van dat bedrijf draaiden al snel overuren, waarop besloten werd om de gratis proefversie direct stop te zetten. Daarmee kwam dus ook een vroegtijdig einde aan de webversie van Popcorn Time.

Nog geen reacties

  1. ik hou van popcorn time. ik snap ook niet waarom je een web browser zou gebruiken op mijn computer neemt het maar iets van 100 mb in. perfect dus als download versie, hij download de films meteen op mn computer voor op vakantie (optioneel). iemand nog enige tegenspraak tegen popcorn time, behalve dat t stierend illegaal is?

  2. ik hou van popcorn time. ik snap ook niet waarom je een web browser zou gebruiken op mijn computer neemt het maar iets van 100 mb in. perfect dus als download versie, hij download de films meteen op mn computer voor op vakantie (optioneel). iemand nog enige tegenspraak tegen popcorn time, behalve dat t stierend illegaal is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *