‘Wegwerpcamera’ ZenCam maakt 40 gratis prints per maand

ZenCam: digitaal analoge foto's maken
Je betrapt jezelf er waarschijnlijk weleens op dat je tegenwoordig overal foto’s van maakt. Tot je ZenCam gebruikt, want dan zijn je kiekjes opeens een stuk kostbaarder.

Het principe achter de Kickstarter-app is eenvoudig: zorg dat je nadenkt voor je een foto maakt. ‘Vroeger’ schoot je er namelijk ook niet zomaar op los, want dan was je fotorolletje binnen de kortste keren vol. Niemand wilde twintig wazige foto’s laten ontwikkelen, dus je lette een stuk beter op de dingen die je fotografeerde.

ZenCam haalt dat principe naar 2014, maar laat je nog steeds foto’s maken met je smartphone. Er is slechts één verschil: elke foto die je maakt wordt daadwerkelijk geprint. Je stopt namelijk een virtueel rolletje in je telefoon en kunt vervolgens aan de slag.

Tot zover weinig boeiends voor jou? Wacht maar tot je hoort over het businessmodel van ZenCam. Je krijgt per maand namelijk veertig gratis prints: alleen de verzendkosten (een paar euro) zijn voor jouw rekening. Betaal je nu vijf pond via Kickstarter, dan ben jij daarnaast een van de eerste gebruikers van de app.

[gv data=”1mKf44MJIRQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *