Welke bekende cryptomunten stijgen het hardst?

Auteur: , Geen reacties
bitcoin-stijgt-verder

De cryptokoersen stijgen vandaag weer snel, maar er is altijd baas boven baas.

Als we bekijken welke grote cryptomunten vandaag het snelste stijgen zien we Bitcoin Cash (BCH) bovenaan staan. Deze munt maakt, ten opzichte van 24 uur geleden, maar liefst 34,98% stijging mee. In de afgelopen vijf dagen is de marktkapitalisatie meer dan verdubbeld van $1.32 miljard naar meer dan $2.83 miljard. Sinds 15 december stijgt het handelsvolume met een bizarre 934% van $72.2 miljoen naar $745 miljoen. Experts verwachten dan ook dat het vertrouwen terug is en er ruimte is voor verdere stijging.

Bitcoin Gold (BTG) bezet momenteel de tweede plaats met een stijging van 9,12%. Deze stijging lijkt vooralsnog een correctie op de eerdere koersdalingen. Het koersniveau van een maand geleden is namelijk nog niet binnen bereik.

Bitcoin SV (BSV) is momenteel hekkensluiter in de top 3 met een stijging van 8,58%. Hier zien we vooral terugkerende beleggers. Na de hard fork van Bitcoin Cash hebben veel beleggers afstand genomen om de ontwikkelingen af te wachten. Nu de munt stabieler presteert komen beleggers weer terug.

De moeder van alle cryptomunten, Bitcoin (BTC), doet het met een stijging van 6,24% ook goed. De munt is geen schim meer van wat deze vorig jaar was, maar vergeleken bij een paar weken terug ziet het er toch weer een stuk positiever uit.

Zoals altijd is er ook hier een verliezer. Dit is op dit moment de Maker (MKR), die een koersverlies van 2,56% noteert. Dit is te verklaren doordat veel mensen die op korte termijn hun winst nemen nadat de munt afgelopen dagen sterk in waarde is gestegen.

Overigens is het de vraag hoelang de koersstijgingen deze keer aanhouden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).