Werk en loop tegelijk met dit enorme hamsterwiel

Hamsterwiel-bureau
Je wordt misschien wel uitgelachen door je collega’s, maar jij bent straks degene met een goede conditie, een kantoorbaan en dit reusachtige, zelfgemaakte hamsterwiel.

Door de jaren heen hebben we al tal van manieren voorbij zien komen om gezond achter je bureau te werken. We schreven er zelfs een hele top zeven over, maar nog nooit een houten hamsterwiel waar ook je bureau in past.

Skateboardwieltjes
Deze immense constructie heeft een 80-inch diameter, die op vier skateboardwieltjes ronddraait. Op de foto zie je een standaard bureau, dat er tussen geschoven is.

Het enige wat je verder nodig hebt is hout, lijm en een hele berg houtspijkers. Instructables-gebruiker Robb Godshaw en zijn collega’s van Autodesk Pier 9 bedachten dit wiel, en hebben heel het bouwplan stap voor stap online gezet, zodat je er zelf ook een kunt maken.

[gv data=”j7FioTdZaEk”][/gv]

Vrij weekend? Bouw een hamsterwiel
Het team van Pier 9 is er in totaal 24 uur mee bezig geweest om het gevaarte in elkaar te zetten, dus als je een weekendje niks te doen hebt, dan kun je hier de handleiding downloaden.

Oja, voordat we het vergeten. Hoewel remmen wel in de planning stonden, hebben ze het uiteindelijke design nooit gehaald. Als je eenmaal begint met lopen, kun je uit gevaar voor het vernielen van alles wat je op je bureau staat niet zomaar stoppen. Dat is wat ons betreft een prima motivatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *