Western Digital komt met 20TB Desktop Drive

Auteur: , Geen reacties
MyBook Duo

Western Digital Corporation onthult vandaag een nieuwe externe opslag, welke voldoet aan de groeiende vraag van zowel consumenten als professionals naar digitale opslagruimte en prestaties.

Een slordige 2,5 jaar geleden presenteerde WD de 10TB-versie, nu is het tijd voor de dubbele capaciteit. Of het nu wordt gebruikt als back-upsysteem voor thuis of een klein bedrijf, de My Book Duo-drive kan grote hoeveelheden gegevens opslaan. Het systeem wordt geleverd met RAID-geoptimaliseerde WD Red™-schijven die sequentiële leessnelheden leveren tot 360 MB/s, en RAID-geoptimaliseerde firmware die perfect is voor dubbele schijf arraysystemen met automatisch beheer van drive-operations, om de betrouwbaarheid van de lees- en schrijfcyclusgegevens te waarborgen.

De My Book Duo-drive beschikt over een USB Type-C™-poort en wordt geleverd met verschillende kabels zodat het universeel compatibel is (ondersteunt USB 3.1 Gen 1/3.0 / 2.0). De drive heeft ook twee extra USB-type-A hub poorten om extra accessoires toe te kunnen voegen zoals drones, actiecamera’s, kaartlezers, toetsenborden, muizen, USB-drives of het opladen of synchroniseren van je telefoon.

De drive is beschikbaar in 20TB, 16TB, 12TB, 8TB, 6TB en 4TB2 en voorzien van wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-encryptie met WD Security™ -software om privé-bestanden te beveiligen. De My Book Duo drive heeft een garantie van drie jaar en is verkrijgbaar met een adviesprijs van €719,99 (20TB), €639,99 (16TB), €559,99 (12TB), €409,99 (8TB), €349,99 (6TB) en €299,99 (4TB).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).