Wezel Wallet: portemonnee en smartphonestandaard in één

Wezel-Wallet
Een multifunctionele portemonnee die ervoor zorgt dat je altijd een standaard voor je smartphone op zak hebt.

Wezel staat voor ‘Wallet Ezel’, geen gekke naam als je ziet hoe deze beurs jouw smartphone als een doek op een schildersezel rechtovereind houdt. Na een succesvolle Kickstartercampagne is de Wezel Wallet nu een zelfstandig product geworden, dat de functionaliteit van een portemonnee en telefoonstandaard combineert tot één stijlvolle gadget.

Gleuf
In de knip kun je brief- en muntgeld bewaren en pasjes opbergen, maar de leren Wezel wordt pas interessant als je de achterkant bekijkt. Daar is namelijk een gleuf aangebracht die je kunt gebruiken om je telefoon in te stoppen als je de portemonnee plat neerlegt.

Door twee kaartjes bij elkaar te schuiven verandert de opstaande rug in een steuntje, terwijl de gleuf je smartphone veilig op zijn plek houdt. Door de Wezel ondersteboven te zetten ondersteunt hij ook tablets. Handig als je in de trein zit of onderweg bent, en je jouw toestel even weg wilt zetten om er bijvoorbeeld een film op te kijken.

Bestellen
Het mooie aan de Wezel is, is dat het geen grote portemonnee is, en hij dus gemakkelijk in je broekzak past. Ook is hij gemaakt van duurzaam leer, zodat hij tegen een stootje kan. Voor 39,99 dollar (exclusief verzendkosten) kun je jouw eigen exemplaar bestellen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *