What’s Your Wife Worth: bieden op de vrouw van een ander

What's Your Wife Worth: een app om je vrouw op waarde te schatten
Een uitvinding van de makers van Ashley Madison.

Bij andere mannen polsen hoeveel je chickie waard is. Avid Life Media, het bedrijf achter de gehackte vreemdgangerssite Ashley Madison, werkte aan een app waarmee het mogelijk wordt. Volgens The Daily Dot kunnen gebruikers met de app foto’s van hun eega uploaden, waarna andere gebruikers daar een geldbedrag op konden zetten. Hoe meer een vrouw waard zou worden, des te hoger zou ze eindigen in de ranking. Wat het verdere doel van de app was ontgaat ons een beetje, maar met een beetje fantasie is daar wel iets bij te verzinnen natuurlijk.

Het bestaan van de app werd ontdekt in gelekte mails uit 2013. Daaruit blijkt dat de ceo van Avid Life Media enthousiast was over de app. Uit een latere mail blijkt dat de app slecht geprogrammeerd was. ‘What’s Your Wife Worth’ is uiteindelijk nooit in de app-stores terecht gekomen.

Ondertussen heeft Ashley Madison een beloning van $380.000 voor de gouden tip die leidt naar de hackers…

What's Your Wife Worth: bieden op de vrouw van een ander

UPDATE: De CEO van Avid Life media stapt op. Noel Biderman legt zijn functie neer nadat de website afgelopen maand het slachtoffer werd van een catastrofale hack, waarbij de gegevens van vele gebruikers op straat kwamen te liggen. Het bedrijf wordt nu geleid door het bestaande managementteam totdat er een nieuwe CEO gekozen is, aldus het bedrijf.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *