WhatsApp bèta: schudden voor hulp, organisators en meer

Auteur: , Geen reacties
WhatsApp beta

Lees hier welke updates je binnenkort mag verwachten op je favoriete chat-app.

Door de jaren heen zijn er veel alternatieven gepresenteerd, maar het oude vertrouwde WhatsApp blijft ondanks wat probleempjes onze favoriete applicatie om een gesprek te voeren met elkaar. Dat zag Facebook een tijdje geleden ook, waardoor het nu voor bizar veel geld eigenaar is van de applicatie. Echt winstgevend zal WhatsApp nog niet zijn, maar de ontwikkelingen staan zeker niet stil.

Zo weet WABetaInfo ons te melden op basis van de gevonden info in de bèta. Allereerst de meest opvallende feature: schudden voor hulp. Ondervind je een probleem met de chat-applicatie, schud dan met je smartphone. WhatsApp stuurt je meteen door naar de support-pagina waar jij je problemen met tekst en plaatjes kunt opsturen naar de ontwikkelaars.

Verder verandert in de groepsgesprekken ook het een en ander. Als organisator van een groepsapp heb je de meeste rechten en mag alleen jij of andere administrators nieuwe administrators aanwijzen. Zij kunnen op hun beurt de samenstelling wijzigen en aangeven wie de groepsinfo mag aanpassen.

WhatsApp live locatie delen

Daarnaast is er de mogelijkheid om alleen de organisator en administrators het woord te geven. Daarnaast moet live je locatie delen binnenkort in de officiële versie komen, net zoals mensen uitnodigen voor een groepsgesprek via een link. Op dit moment kennen alleen iOS-gebruikers deze feature.

Videobellen is eveneens al een tijdje mogelijk in WhatsApp. De verwachting is dat videobellen binnen afzienbare tijd ook met 3 personen mogelijk zal zijn. Ook is het in de toekomst makkelijker om iemand te deblokkeren. Houd simpelweg je vinger even ingedrukt op het contactpersoon en jullie kunnen elkaar weer berichtjes sturen.

Op dit moment zijn enkele features onderweg naar de WhatsApp bèta. Hoeveel van de opgenoemde functies daadwerkelijk naar de officiële versie van de chat-app komen, is nog niet bekend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).