WhatsApp en Instagram gaan van naam veranderen?!

WhatsApp
Ben je net gewend aan deze twee apps, verzinnen ze weer wat nieuws.

Techfans weten heel goed dat WhatsApp en Instagram in handen is van Facebook. De doorsnee consument heeft ongetwijfeld geen idee. Dat laatste schopt Facebook tegen het zere been. Ze willen meer naamsbekendheid uitdragen dat ze deze apps wel degelijk beheren. Volgens The Information heeft Facebook medewerkers van de betreffende apps ingelicht dat er een naamswijziging op het programma staat.

Maak je geen zorgen. WhatsApp en Instagram verdwijnen niet in de prullenbak. Facebook zal deze bekende namen blijven gebruiken. Het bedrijf, bekend van het sociale netwerk, wil er echter een titel aan toevoegen. De namen worden gewijzigd in Instagram from Facebook en WhatsApp from Facebook. Met die namen klinken beide apps toch een stuk enger, toch?

Een woordvoerder zou de naamswijzigingen inderdaad hebben bevestigd met de reden dat men moet weten dat producten en diensten onderdeel zijn van Facebook. Of consumenten hier ook op zitten te wachten is nog maar de vraag. Aan de naam Facebook kleven nu niet bepaald positieve dingen met recente privacy schandalen en de massale oproepen om juist je Facebook-account te verwijderen.

Eén reactie

  1. Een belachelijk idee lijkt het idd. Maar misschien gaat men ervan uit dat bestaande gebruikers de 3 apps meer gaan gebruiken? Dus dat een FB’er die nooit op Insta zit dat nu wel gaat doen, en omgekeerd… ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *