WhatsApp-stickers gaan je chats nog verder vervuilen

Auteur: , 2 Reacties
Stickers voor WhatsApp

Kijk er niet raar van op als je moeder je binnenkort opeens een sticker stuurt.

Na de emoji en de GIF’s vliegen binnenkort ook stickers je om de oren in WhatsApp. De makers van de berichtenapp hebben namelijk aangekondigd dat het samen met een designteam verschillende stickerpacks heeft ontworpen, zodat jij nog meer onzin naar je contactpersonen kunt versturen.

Het versturen van een sticker is ‘gelukkig’ zo makkelijk mogelijk gemaakt. In de berichtenbalk zie je een klein stickervel. Hier druk je op en vervolgens kun je los. Voorlopig moet je het doen met een behoorlijk karig aanbod, maar WhatsApp belooft dat er snel meer stickers aankomen.

WhatsApp belooft dat binnen een paar weken iedereen stickers naar elkaar kan versturen, maar de uitrol is al begonnen, dus met een beetje geluk ben jij al aan de beurt.2 reacties

Is bij Viber en Telegram al jaren
@jantje_555: WeChat had dit 9 jaar geleden al. Kun je zelfs eigen stickers ontwerpen en laten goedkeuren, zodat anderen ze kunnen downloaden. Ik maak er vrij veel gebruik van moet ik zeggen. Vond het altijd al zo vreemd dat Whatsapp hier nooit mee kwam. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).