WhatsApp update fleurt je geschreven teksten op

Auteur: , 1 Reactie
Google wil Whatsapp gaan vervangen

Dit mag natuurlijk ab-so-luut niet missen in 's werelds grootste chat-app.

Vaak kan de tech-wereld nogal kritisch zijn op applicaties, voornamelijk grote en populaire, die zichzelf niet meer lijken te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan een Snapchat, dat vrijwel alleen nog maar reclames en stalk-features toevoegt in plaats van een fatsoenlijke Android-ondersteuning, of Instagram dat letterlijk alles overneemt van papa Facebook. Gelukkig is WhatsApp een uitzondering op deze regel.

Grapje natuurlijk. Toen Mark Zuckerberg enkele jaren geleden de chat-app kocht, vroegen we ons al af wat er nog zoal te verbeteren valt aan de app. Nadat WhatsApp eerder dit jaar al de status-update kopieerde van Facebook en Instagram, is er in de nieuwste Android- én iOS-versie de mogelijkheid om statusupdates met teksten en een achtergrondkleur te plaatsen.

Maar is dat niet een exacte kopie van wat Facebook in maart introduceerde op haar eigen platform? Correct. Ondanks dat deze functie nauwelijks gebruikt lijkt te worden, moet WhatsApp het blijkbaar ook hebben. Wil je zelf een inspirerend tekstje brabbelen, druk dan op het nieuwe pen-icoontje dat bij de status-sectie te zien is.

Ben je klaar met knutselen, dan kun je ervoor kiezen om het kunstwerk te delen met iedereen of slechts enkele specifieke contacten. Het is achteraf ook te zien wie er wel en niet naar je statusupdate heeft gekeken. Kortom, hier gaan we zeker gebruik van maken!1 reactie

Artikel is bijna niet te lezen door al die reclame zeg. Jammer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).