Whatsapp voor iOS update: dit is er nieuw

Auteur: , Geen reacties
WhatsApp

De iOS-versie van Whatsapp heeft een update gekregen. De berichtendienst heeft enkele nieuwe features toegevoegd.

Of je hebt automatisch updaten aanstaan, of je moet de nieuwste versie handmatig binnenvissen. Feit is dat Whatsapp versie 2.18.51 heeft uitgerold voor haar gebruikers. Nieuw is de mogelijkheid om Instagram en Facebook video’s binnen de app af te spelen. Voorheen was dit enkel mogelijk met YouTube-filmpjes, mits je over de laatste versie beschikte.

Ook nieuw is de mogelijkheid om als administrator van een groepschat andere administrators de status af te nemen. Een admin van een groep heeft onder meer de mogelijkheid om een avatar, beschrijving en onderwerp in te stellen.

Met de nieuwe update maakt Whatsapp het eenvoudiger om content te delen met je vrienden. Men hoeft niet langer de app te verlaten om een video van Facebook of Insta te kijken. Excuses van je maten die zijn vergeten ‘door te klikken’ behoren nu tot de verleden tijd.

Op de achtergrond werkt Whatsapp door aan een aantal vernieuwingen. Op de F8 conferentie van Facebook maakte het bedrijf al bekend dat videobellen naar de dienst gaat komen. Wanneer dit gaat gebeuren is op dit moment nog niet duidelijk.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).