Whatsapp werkt aan nieuwe admin-optie

Auteur: , Geen reacties
Whatsapp

Wie is hier de baas?

Een Whatsapp-groep kent één of meerdere admins. Deze personen kunnen de titel van de chat wijzigen, de groepsafbeelding wijzigen en deelnemers aan de chat een admin-status geven. Wat echter niet kan is die admin-status weer ontnemen. Eenmaal gegeven is er geen weg terug. Blijkbaar vonden ze dat een feature die nog mistte bij Whatsapp, want op de achtergrond werken ze aan een nieuwe functie.

In een beta-versie van de berichten-app is de nieuwe functie opgedoken. Admins kunnen de status van een andere admin ontnemen. Nu moet je een persoon verwijderen en deze weer uitnodigen voor de chat om de admin-rechten te ontnemen.

De feature werd ontdekt in een Android-versie van de beta. Het is niet bekend wanneer Whatsapp deze nieuwe functie gaat uitrollen. Vermoedelijk zal dit later dit jaar gaan gebeuren. Er is een kans dat alle deelnemers de laatste versie van Whatsapp geïnstalleerd moeten hebben om de feature ook daadwerkelijk in werking te laten treden. (via WAbetainfo)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).