WhatsApp: zo weiger je deelname aan groepsgesprek

Auteur: , Geen reacties
WhatsApp: zo weiger je deelname aan groepsgesprek

Geen zin in groepsgesprekken? Weiger de uitnodiging.

Het hing al even in de lucht en nu komt de update echt. Gebruikers van WhatsApp krijgen de mogelijkheid om een deelname aan een groepsgesprek te weigeren. Een functie waar menig gebruiker zeker op heeft gewacht.

De update zal wereldwijd uitgerold worden. Dit gaat in stapjes, zoals wel vaker het geval is. Het kan dus even duren voordat ook jij de update ziet verschijnen op WhatsApp. Om gebruik te maken van de feature moet je naar ‘Privacy’ gaan in de Instellingen van WhatsApp. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven. Het is mogelijk aan te vinken dat je nooit zomaar uitgenodigd kan worden voor een groepsgesprek, alleen door contacten of door iedere wildvreemde die je nummer heeft.

De eerste mogelijkheid sluit je overigens niet uit van groepsgesprekken. Je krijgt echter een notificatie op je telefoon als iemand je probeert toe te voegen aan een groepsgesprek. Is het vervolgens aan jou of je hiermee akkoord gaat of niet. Zo’n uitnodiging verdwijnt weer na 72 uur. (via Venturebeat)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).