Whoops: LG V30 vlaggenschip nu al te zien in promotievideo

LG V30 leak
Ook de onthullingsdatum van dit mooie randloze toestel is bekend!

Vorige week lekte er al het een en ander uit over de LG V30, het LG-vlaggenschip van dit najaar. Zo is inmiddels al bekend dat het randloze design van de G6 verder is geperfectioneerd, het tweede scherm van de V20 is ingeruild voor iets compleet nieuws, en het apparaat zeer geschikt is om hoogwaardige kiekjes mee te schieten.

Dankzij de productiemaatschappij ‘Hitrecord’ van de enige echte Joseph Gordon-Levitt weten we per ongeluk ook al hoe het toestel er daadwerkelijk uitziet. Het bedrijf had per ongeluk al een promotievideo van de LG V30 op haar website gepost. Ondanks dat het filmpje al van de aardbodem verdwenen is, zijn de belangrijkste screenshots hieronder nog te zien.

Wat opvalt is het gebogen design, dat vergelijkbaar is met de LG G6 en Samsung Galaxy S8. Verder zijn er twee cameralenzen aanwezig op de achterkant, met daaronder een vingerafdrukscanner. Het toestel lijkt te beschikken over een glazen achterkant, waardoor draadloos opladen mogelijk moet kunnen zijn.

LG V30 afbeeldingen

Verder is de verwachting dat de topper van LG aangedreven wordt door de snelle Snapdragon 835 chipset, 6GB aan RAM heeft en in versies met 32GB, 64GB en 128GB aan intern opslaggeheugen beschikbaar komt. De officiële presentatie van de LG V30 vindt plaats op 31 augustus tijdens de IFA in Berlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *