Wie is de Mol? 2017 volgen doe je zo!

Auteur: , 1 Reactie
WIDM

Zit je ook klaar voor het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?

Wat vroeger een vermakelijke tv-serie was is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk en interactief spel. Ook dit seizoen is het spel te volgen via een speciale Wie is de Mol?-app. Met de applicatie kun je een poule aanmaken. Je vrienden of collega’s moeten dus ook de app downloaden.

Als je de poule hebt aangemaakt en je vrienden zitten er ook in krijgt ieder honderd punten. Deze kunnen verdeeld worden over de meespelende kandidaten van Wie is de Mol? Ligt de kandidaat er aan het einde van de aflevering er uit en had je hier punten op ingezet dan verlies je deze. Diegene met de meeste punten aan het einde van het programma wint. Het is extra leuk als je al vroeg in het spel doorhebt wie de mol is en het uiteindelijk nog blijkt te kloppen ook. Zure gezichten van vrienden of collega’s incoming!

Via de app is de interactie tussen de programmamakers en kijkers enorm vergroot. Voor de makers is dit dan ook een belangrijk onderdeel van het spel. De komende weken zullen ongetwijfeld de nodige complottheorie├źn bij de koffiecorner worden uitgewisseld op je werk of op school. Wie is de Mol? 2017 gaat vanavond om 20:30 van start op NPO 1.

WIDM app1 reactie

Diederik Jekel is de mol. Zo, klaar. Next!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).