WiFi-grap op vliegveld loopt uit de hand

Wifi-grap op vliegveld loopt uit de hand
Dat je nooit grappen moet uithalen op een vliegveld bewijst het volgende verhaal maar weer eens.

Passagiers van een American Airlines-vlucht van Los Angeles naar London zaten afgelopen zondag vier uur vast op het vliegveld. Volgens ABC 7 was de reden van de vertraging een naam van een WiFi-hotspot, aangemaakt door een passagier.

Het vliegtuig was al op weg naar de startbaan, tot een passagier de hotspot Al-Quida Free Terror Network opmerkte. De man bracht direct het cabinepersoneel op de hoogte, waarna vlucht 136 omkeerde naar de gate. Vervolgens duurde het vier uur tot het personeel erachter was dat het om een flauwe grap bleek te gaan. Al die tijd zaten de passagiers vast in het toestel en werd hen verteld dat het om onderhoudswerkzaamheden zou gaan.

Op dit moment zijn autoriteiten bezig om de identiteit van de grappenmaker te achterhalen, maar het is nog maar de vraag of ze daar ooit nog achter komen. De passagiers van vlucht 136 konden er in ieder geval niet om lachen.

3 reacties

  1. Maar goed ook, dat ze de dader niet te pakken hebben gekregen, want de mannen van Homeland Security stoppen zo iemand, met de Patriot Act in de hand, voor heel lange tijd weg in een maximum security prison. En reken er maar op dat de termijn van 30 dagen vastzitten zonder aanklacht niet noodzakelijkerwijs wordt ingekort. Eerder verlengd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *