Winactie! Maak kans op kaarten voor actiefilm Angel Has Fallen

Auteur: , 4 Reacties
Winactie! Maak kans op kaarten voor actiefilm Angel Has Fallen

Deze nieuwe spannende actiefilm wil je natuurlijk zien.

In 2013 werd de film Olympus Has Fallen uitgebracht. In deze blockbuster stond het Witte Huis centraal, dat werd aangevallen door terroristen. In 2016 werd het tweede deel uitgebracht in vorm van London Has Fallen. Deze zomer verschijnt het derde deel, Angel Has Fallen, in de bioscoop en Apparata mag in samenwerking met Dutch FilmWorks vijf keer twee bioscoopkaarten weggeven!

Synopsis
Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen! Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

Cast, crew en trailer
Angel Has Fallen wordt geregisseerd door Ric Roman Waugh. Onderdeel van de cast zijn onder andere Gerard Butler, Morgan Freeman, Nick Nolte, Jada Pinkett Smith, Danny Huston. De film draait vanaf 22 augustus in de bioscoop. De trailer van Angel Has Fallen check je hieronder.

Winnen
Enthousiast geworden over Angel Has Fallen? Reageer hieronder (of op onze Facebook-pagina) en leg uit waarom jij deze tickets zou moeten winnen. Uit alle inzendingen zullen vijf winnaars gekozen worden die twee bioscoopkaarten thuisgestuurd krijgen. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. De actiepagina check je HIER.4 reacties

Gratis? Ik ben een Hollander dus dan doe ik meer :P:P. Nee, de vorige twee waren leuk, dus deze wil ik uiteraard ook zien.
Andere twee ook gezien en wordt weer eens tijd om een goeie actiefilm in de bios te zien na Toy Story 4 en The Lion King (begrijp me niet verkeerd, dat waren grappige en mooie films)
En de cast is weer veelbelovend. Sowieso Butler en Freeman kan ik altijd wel waarderen!
Ik heb de andere 2 samen met mijn vriend gezien. De trailer is van Angel has fallen ook superspannend en zou mijn vriend willen verrassen met een leuk uitje! Daarnaast fan van Morgan Freeman😊
Deze film is wat mij betreft de absolute must see van 2019.
Omdat het een keiharde super spannende actiethriller en dus mijn favoriete genre is.
Omdat het een film is met een top cast, waaronder die gouwe ouwe Morgan Freeman en mijn idool Gerard Butler.
Omdat het net als mijn 2 andere lievelingsfilms Olympus Has Fallen en London Has Fallen een mega spannend script heeft.

As ik bij jullie 2 kaarten win? Dan zou dat geweldig zijn. Dan is dat my lucky day!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).