Windows 10 Creators Update nu al beschikbaar

Windows 10
Downloaden maar!

We hebben de afgelopen maanden al heel wat geschreven over de vele opties die de Windows 10 Creators Update met zich meebrengt. Denk hierbij aan een speciale gamemodus, het gebruiksvriendelijker maken van updates installeren, een nachtmodus en nog veel meer. De verwachting is dat rond 11 april alle Windows 10-gebruikers deze update kunnen verwachten, maar het is mogelijk om hem nu al te downloaden.

Neowin heeft namelijk bestanden van Windows 10 versienummer 15063 gevonden op de servers van Microsoft. Het gaat hierbij om varianten die Microsoft als Insider Preview-versies had uitgebracht, maar het blijkt dat deze varianten dezelfde zijn als de te verwachten bestanden op 11 april.

Wil je zelf gebruikmaken van een vroege upgrade, dan kun je het beste aan de hand van deze speciale tool de Creators Update op jouw computer uitvoeren. Deze upgrade vindt dan plaats over je bestaande Windows 10-installatie, waarbij je nog eerst privacy-instellingen kunt aanpassen.

Zoals eerder vermeld komt de officiële update hoogstwaarschijnlijk op 11 april binnen bij alle Windows 10-gebruikers via Windows Update en het meldingenscherm. Maar ja, waarom wachten als je het ook nu al kunt genieten van al die toffe nieuwe features?

Eén reactie

  1. De “speciale tool” link geeft aan dat “het document waarschijnlijk niet meer bestaat”.

    {“Code”:”DocumentGone”,”Message”:”StorageDocumentNotFoundException : Document with id ‘RW1t9R’, tenant ‘am’ is now gone (i.e. the document probably expired and thus no longer available).”,”Resource”:null}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *