Windows 10 herinstalleren op een totaal andere manier

Windows 10 herinstalleren op een totaal andere manier
Anno 2019 kan het ook anders.

In DEZE guide kun je lezen hoe je Windows 10 opnieuw installeert. Dit gaat op een manier zoals we het tot nu toe altijd gewend waren. Namelijk op een offline manier. Daar gaat binnenkort verandering in komen. Dat valt op te maken uit een Preview Build van Windows 10.

Microsoft gaat een manier integreren om Windows 10 vanuit de cloud opnieuw te installeren. Het enige wat nodig is, is een goed werkende internetverbinding. De verse kopie kan via het wereldwijde web geplukt worden en zo je computer opnieuw installeren.

Met deze nieuwe installatie worden bestaande programma’s gewist. Je kunt ook voor een compleet verse herinstallatie opteren door op ‘remove everything’ te klikken. Met de preview build kan de feature nu al uitgeprobeerd worden. Dit is echter niet aan te raden op je vaste computer, want het gaat hier om een beta. Je doet er dus verstandig aan dit uit te proberen op een Windows 10 computer die niet meer serieus in gebruik is. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan is er geen nood aan de man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *