‘Windows 10 laatste versie die in winkels verkocht wordt’

Auteur: , 2 Reacties
De fysieke versies van Windows 10

Als je vroeger als eerste de nieuwste Windows wilde hebben, dan ging je midden in de nacht naar de lokale elektronicazaak. Na Windows 10 lijkt daar definitief verandering in te gaan komen.

De kans is namelijk groot dat je Windows 10 niet fysiek, maar virtueel binnen hengelt. Het is allereerst een stuk eenvoudiger, want je hoeft de deur niet uit om Windows een opfrisbeurt te geven. Daarnaast is de update voor het eerst gratis voor de meeste gebruikers, terwijl je in de winkel toch echt zult moeten betalen om een DVD of USB-stick met Windows 10 mee te mogen nemen.

De echte Windows-fan zal daar echter niet aan ontkomen, want het zou weleens de laatste keer kunnen zijn dat je Windows kunt kopen in de winkel. Microsoft is namelijk van plan om regelmatiger updates vrij te geven, waarbij het niet nodig is om een compleet nieuw besturingssysteem te installeren. Sterker nog: Windows 10 is volgens sommigen uberhaupt de laatste Windows-versie.

De mogelijk laatste Windows-verpakking is ondertussen uitgelekt via Microsoft Insider, dus je weet alvast naar welke doos je moet zoeken als je naar de winkel gaat.2 reacties

Jammer dat er steeds meer online verkrijgbaar is. Shop ook veel online maar het is gewoon heerlijk om een zaak binnen te lopen om iets te kopen of rond te neuzen. Die goede oude tijd…

Aanbod online is natuurlijk veel uitgebreider, even googlen naar dat specifieke artikel kost nog geen 2 minuten, daar was je vroeger snel 2 dagen voor onderweg haha.
@frietjemet: het ligt helemaal aan het product, of ik dit online dan wel fysiek in een winkel wil bestellen. Ik koop vrijwel alles online, maar bijvoorbeeld een goede hoofdtelefoon wil ik kunnen uitproberen, een broek wil ik passen en op een bankstel wil ik kunnen zitten voordat ik tot een aanschaf over ga.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).