Windows 10 update maakt het leven wat aangenamer

Windows 10 update maakt het leven wat aangenamer

Je kunt met de nieuwe Windows 10 update voor mei het systeem meer naar je eigen hand zetten.

De Windows 10 update van mei komt eraan en brengt weer een aantal nieuwigheden. In dit artikel focussen we op een aantal kleine nieuwtjes die Microsoft recent heeft bekendgemaakt.

Zo zal het met de Windows 10 update van mei mogelijk worden om je cursor te personaliseren. De breedte kan bijvoorbeeld worden aangepast, maar ook de schaduw of een aangepaste kleur. Een stukje personalisatie die je Windows 10 computer net even wat meer ‘eigen’ maken.

Daarnaast heeft de Windows 10 update voor deze maand een nieuwigheid met betrekking tot het Vergrootglas. Met het Vergrootglas kun je teksten groter maken op je beeldscherm. Met de update werkt het Vergrootglas altijd vanuit het midden. Ook zal het makkelijker worden om teksten te vergroten dankzij een aantal nieuwe knoppen. Het gaat hier om Play, Pauze, Volgende zin, Vorige zin en Lees vanaf hier-knoppen.

Het volgende nieuwtje met de aanstaande Windows 10 update heeft betrekking op de Verteller. De techniek werkt natuurlijker, met minder pauzes en een betere uitspraak tijdens het oplezen.

Dit en meer komt met de Windows 10 update voor deze maand. Alle kleine nieuwigheden kun je nog eens rustig teruglezen in de blogpost van Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *