Windows 7 mag van Microsoft langer blijven

Windows 7 Ultimate
Afgelopen 30 oktober had het al over en uit moeten zijn met de losse verkoop van Windows 7. Vanaf 30 oktober 2014 zouden er ook geen computers meer mogen worden verkocht met Windows 7 geïnstalleerd. Maar Microsoft komt hier op terug.

Beide deadlines zijn geschrapt en op de website van Microsoft staat nu als einddatum “nader te bepalen”. Het heeft er dus alle schijn van dat Windows 7 nog wat langer mee mag.

Ruim een jaar geleden werd het ingrijpend veranderde Windows 8 gelanceerd en onlangs verscheen versie 8.1 waarbij de geliefde startknop in ere werd hersteld. Toch zijn er nog horden consumenten en bedrijven die pas onlangs de overstap naar Windows 7 hebben gemaakt. Zij staan niet direct te popelen of zien niet de noodzaak om over te stappen naar Windows 8. Zelfs Windows XP geniet tot frustratie van Microsoft nog een behoorlijke populariteit.

Nog geen reacties

      • @dennis: Steeds meer mensen gaan gebruik maken van Windows 8, ik zelf werk als systeembeheerder en krijg er dagelijks mee te maken. Mijn reden is dus het bij blijven qua kennis. Niet dat Windows 8 veel verschilt met windows 7 maar dat ten zijde. Windows 7 functioneert nog steeds het beste naar mijn mening.
        De mensen die Windows 8 kopen en of gebruiken zijn over het algemeen particulieren klanten, en zullen het eerder kopen omdat het er wat ‘gelikter’ uitziet..

  1. Aan ieder (windows gebruiker). De vraag is niet of je overstapt naar windows 8 maar wanneer.

    Wat ik persoonlijk briljant vind in WIN 8.1 zodra je een programma open hebt staan en je opent een tweede (pdf in outlook bv.) dan split het scherm zich 50/50 fulscreen en heb je beide vensters netjes naast elkaar draaien. nooit meer scalen of vensters over elkaar heen enz. enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *