Windows Phone-gebruikers kunnen weer volop Whatsappen

windows phone
Na twee weken kunnen mensen met een Windows Phone weer opgelucht adem halen. Whatsapp is namelijk weer terug in de Windows Phone-store.

De chat-applicatie was vanwege technische problemen tijdelijk niet te downloaden. Zo bleek onder andere dat de push-berichten niet naar behoren werkten voor Windows Phone 8.1, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Windows.

Daarnaast heeft de app voor Windows Phone-gebruikers meerdere nieuwe functies gekregen. Gebruikers kunnen onder andere een bericht naar meerdere ontvangers tegelijk sturen en instellen dat ontvangen foto’s automatisch worden opgeslagen. Daarnaast biedt de nieuwe versie ook meer privacyinstellingen. iOS en Android-gebruikers maakten al langer gebruik van deze functies.

Nog geen reacties

  1. Hoe ik denk dat dit artikel gemaakt is:

    -*piep* Outlook reminder
    -Jongens! het is weer zover! tijd voor een WP artikel
    – “aaaaaaaaah nu al” klinkt het op de redactie
    – Yep, iedereen een strootje trekken, en niet vals spelen dit keer.

    De titel: “Windows Phone-gebruikers kunnen weer volop Whatsappen” impliceert dat niemand meer kon appen op een WindowsPhone. Dit is niet het geval, gebruikers met versie 8.0 hadden nergens last van en de 5% die 8.1 draaien (eigenlijk alleen developers en techfreaks) hadden op bepaalde toestellen een buggy experience.

    Daarnaast is Whatsapp niet alleen terug in de store maar heeft het ook een flinke update gekregen. Massa berichten sturen kon al. nieuwe functies zijn: Achtergronden aanpassen, Privacy settings (veel gevraagde optie), Notificaties verder personaliseren, vele bugs eruit voor de 8.1 gebruiker. Overigens krijgen WP 8.1 gebruikers nog niet alle opties omdat 8.1 nog in beta is.

    Misschien ben ik de enige die dit zo ziet of omdat het komt dat ik veel met MS producten werk (zakelijk+prive) Maar de artikelen zijn zo kort en incompleet op deze manier.

    Het zal apparata denk ik goed doen om iemand te zoeken die hele dagen met windows 8 / WP/ Win RT meuk loopt die iets meer in de “scene” zit. Zo krijg je denk ik completere artikelen.

    Zie het als opbouwende kritiek! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *