Windows XP geluid als R&B hit op het internet

Windows XP geluid als R&B hit op het internet

Grote kans dat jij goede herinneringen hebt aan Windows XP. Er is nog tenminste één iemand die de gedachte springlevend weet te houden.

Het tijdperk Windows XP is echt al tijden geleden. De tijd dat Hyves, CU2, MSN en als je internationaal was MySpace, nog springlevend waren. Die tijd ligt echt achter ons. De technologie heeft sindsdien grote stappen gemaakt.

Voor sommigen onder ons heeft Windows XP echter een belangrijk hoofdstuk in ons leven betekent. Misschien heb je wel je eerste date ontmoet via MSN dat draaide op XP. Of wat te denken van die legendarische Pinball game? Die goede oude tijd.

ROMderful is een DJ en producer die XP een warm hart toedraagt. Dat doet hij onder andere met zijn nieuwe R&B track die nu rondgaat op sociale media. Het is een eerbetoon aan het besturingssysteem van Microsoft.

Over de diepgang van de teksten valt te discussiëren. Het is in elk geval een grappige poging van de artiest om Windows XP op deze manier weer nieuw leven in te blazen. De soundtrack van het nummer is een aangepaste versie van het opstartgeluid van XP. Nee, aan creativiteit geen gebrek met ROMderful. Je kunt de track hieronder beluisteren via de tweet van de artiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *