Winkelcentrum krijgt chillplek voor mannen, mét gadgets

Winkelcentrum krijgt chilplek voor mannen, afgeladen met gadgets
Je even terugtrekken op een plek voor mannen, terwijl vrouwlief met je pinpas de winkels afstruimt. Het kan vanaf morgen.

In het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne wordt morgen een man cave geopend. In de marketingwereld noemen ze het een ‘experimentele beleveniswinkel’, in feite is het een lounge annex bar met toffe gadgets om te proberen. Of om onderuitgezakt doelloos te bankhangen als je wat tijd hebt om te doden. Er zijn mega-tv’s, er is een bar met bier, koffie en whiskey, en een pokerruimte.

Het wordt mede geëxploiteerd door de Media Markt, die niet geheel toevallig tegenover de man cave-locatie zit. De gadgets, elektronica en andere producten die je er kunt testen zijn namelijk te koop bij de Media Markt. “Dat is de toekomst, een plek waar je je kunt vermaken en producten vooraf kunt beleven”, vertelt directeur Barry van Ruiven aan RTV Utrecht. In de man cave kun je de producten zelf niet kopen.

Er is ook een theatertje, waar kunstenaars en stand-up comedians zullen optreden.

Eén reactie

  1. Dat zal binnen enkele weken natuurlijk helemaal leeggeroofd zijn, gesloopt en volgeplakt met allerhande viezigheden waarvan je de oorsprong niet wil weten. Er loopt tegenwoordig gewoon te veel onopgevoed tuig rond wat het steeds weer moet verpesten voor anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *