Wolfgang AT-AS40W nu nog goedkoper bij de Aldi

Wolfgang AT-AS40W
Vanaf zaterdag heeft de supermarkt weer een goedkope telefoon in de schappen liggen. Deze keer gaat het om de Wolfgang AT-AS40W.

De Wolfgang AT-AS40W valt op door zijn zachte prijs. Aldi heeft hem aan het begin van de zomer al eens verkocht, toen kostte de telefoon nog 100 euro. Dit keer mag de smartphone met een iPhone-esque uiterlijk voor €89,99 weg.

Verwacht voor dat geldt geen denderende specificaties, maar met een MediaTek MT6572-processor en 512 MB aan werkgeheugen zal de AT-AS40W nog aardig mee kunnen komen. Het opslaggeheugen bedraagt 4 Gb en is middels een micro SD-kaart uit te breiden naar maximaal 32 GB.

4 inch scherm

Het schermformaat bedraagt 4 inch en het aantal pixels komt uit op 800 bij 400. Zoals alle andere Wolfgangs is ook dit exemplaar voorzien van een dual simkaartslot, om tussen verschillende simkaarten te kunnen switchen. In de achterkant is een 5 megapixel camera geplaatst, voorzien van autofocus en ondersteund door een LED-flitser. Aan de voorkant bedraagt de cameraresolutie 0,3 megapixel.

De telefoon beschikt verder over bluetooth: 4.0, WiFi (b/g/n met tethering) en draait op Android 4.2 Jelly Bean. Op zaterdag 20 september begint de verkoop.

ProcessorQualcomm Snapdragon 805 (Quad-core)
RAM3072MB
Opslaggeheugen16GB
Schermresolutie1440x2560p
Beelddiagonaal5.9-inch
CameraBack: 13 Megapixel
Front: 2.1 Megapixel
Batterij3.200 mAh
BesturingssysteemAndroid

2 reacties

  1. Aardig mee kunnen komen? Dat kan je niet met een strak gezicht typen… Dit is ultra low budget en met 512mb ram zijn de prestaties geheid van hetzelfde niveau. Dan krijg ik hierop de opmerking: ‘Ja maar dit is voor de mensen die niet veeleisend zijn’… Kan best zijn, maar ook de niet veeleisende gebruiker wil gewoon whatsappen en facebooken bijvoorbeeld. En laten die apps (en andere ook) de laatste tijd zwaarder en zwaarder worden. Wil je ook nog browsen dan zittie constant te swappen. 512mb ram en Android is geen gelukkige combinatie. Op Windows bijvoorbeeld zou het nog kunnen, die zijn wat zuiniger met ram… maar toch. Juist bewuste budgetkopers willen voldoende lang kunnen doen met het toestel, want dat is voordelig. En dit ding is niet toekomst-proof…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *