Wolfgang AT-AS50Q (5 inch) zaterdag bij Aldi voor €159,-

Wolfgang AT-AS50Q
Afgelopen zaterdag kon je bij Aldi al terecht voor nieuwe Wolfgang smartphones, maar komend weekend is het opnieuw feest. Dan ligt de fors bemeten Wolfgang AT-AS50Q voor 159 euro in de schappen.

Het budgetrecept is iedere keer gelijk. Voor weinig geld relatief veel smartphone. Dit exemplaar is het lichtere en veel goedkopere broertje van de AT-AS50SE. Eveneens een groot 5 inch scherm, maar daarbij een tegenvallende resolutie van 960×540 pixels. Op de 1,2 GHz quad-core processor draait Android 4.2 Jelly Bean op zich soepel, maar niet overdreven snel. Het blijft natuurlijk wel een budgettoestel.

Het werkgeheugen is niet groter dan 512 MB en het interne geheugen van 4GB kan met een microSD-kaart worden uitgebreid tot 32 GB. Foto’s schiet je in een resolutie van 8 megapixel en met de frontcamera is dat 3 megapixel.

Verder is het toestel 147 x 74 x 9 mm groot, weegt met z’n 2100mAh accu totaal 165 gram, is simlockvrij en biedt ruimte aan twee simkaarten.

Wees er snel bij, want de voorraad Wolfgang toestellen is altijd zeer beperkt en de toestellen zijn daardoor razendsnel uitverkocht.

Wolfgang AT-AS50Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *