Wordt Angry Birds Stella Pop je nieuwe verslaving?

Auteur: , Geen reacties
Wordt Angry Birds Stella Pop je nieuwe verslaving?

Angry Birds. Ooit begonnen als een katapultspelletje dat wereldfaam vergaarde. Inmiddels uitgegroeid tot een complete franchise aan diverse games. De nieuwste toevoeging is een bubbles shooter.

Het Finse Rovio Entertainment heeft Angry Birds Stella Pop uitgebracht voor iOS en Android. In het spel staat opnieuw de onmin tussen de vogels en de varkens centraal, maar dan in een hele andere vormgeving. Het is namelijk de bedoeling om met een katapult bubbels weg te schieten, zoals in Bubbles en Bubble Witch Saga. Beter goed gejat dan slecht bedacht, zullen we maar zeggen.

De bedoeling is om een laag bubbels om de varkens weg te schieten. Door dit met een bubbel van dezelfde kleur te doen, verdwijnt er een groep bubbels. Dit dien je net zolang te doen totdat het varkentje naar beneden komt vallen, waarna de level is geslaagd.

Levels worden uiteraard steeds moeilijker, maar met in-app aankopen kom je een heel eind, wat natuurlijk het verdienmodel van Angry Birds Stella Pop is. Meh. Wij gaan dan toch liever voor Angry Birds Go of Angry Birds TransformersEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).