Wordt Batman Ninja de tofste Batman-interpretatie ooit?

Batman is een NINJA!
Batman in middeleeuws Japan? JA!

Sommige concepten zijn gekker dan The Joker en daarmee zo ‘out of the box’ dat het wel geweldig moet worden. Naar aanleiding van de onderstaande trailer van een aankomende Batman-film genaamd ‘Batman Ninja’ kan ik niet anders dan dat statement maken. Batman-san gaat een complete badass uithangen in feodaal Japan tijdens de middeleeuwen.

Warner Bros. Japan en Warner Bros. Entertainment slaan de handen ineen voor deze bijzondere adaptatie van een van de populairste superhelden ooit. Batman bevindt zich om een of andere reden in Japan tijdens de middeleeuwen en moet daar levend uit zien te komen. Uiteraard bemoeilijkt zijn aartsrivaal The Joker het hem aanzienlijk, maar dat zijn niet de enige bekende gezichten die in de trailer voorbij komen.

Zo passeren onder anderen Nightwing, Robin, Catwoman, Alfred, Gorilla Grodd en Harley Quinn de revue. Hoe de helden en schurken naast Batman overigens terug in de tijd gerezen zijn is nog onduidelijk, maar een beetje Batman- en/of anime-fan moét deze anime-film gezien hebben.

[gv data=”8mVTKEc-mu8″][/gv]

Ken je de brute Afro Samurai-films en games nog? Nou, de maker van dit tevens iconische personage werkt nu aan Batman Ninja, wat bijna garant moet staan voor deze geweldige interpretatie van de door vleermuizen geïnspireerde superheld. Batman Ninja komt ergens in 2018 in Japan uit op Blu-ray en DVD, zo meldt Kotaku. Of de film ook in Nederland legaal verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

Tot die tijd lees je in dit artikel over Batman’s meest recente interpretatie en het matige succes daarvan. Ook werd recentelijk bekend dat de tofste schurk ooit – The Joker, natuurlijk – over enkele jaren terug komt in een film die volledig om hem zal draaien.

Foto @Warner Bros. Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *