Wordt de Lumia 830 de laatste telefoon met een Nokia-logo?

Auteur: , 2 Reacties
Merknaam Nokia verdwijnt

Het duurt niet lang meer of het gebruik van de Nokia-naam behoort tot het verleden, evenals het merk Windows Phone.

Volgens GeeksOnGadgets zijn de Lumia 730 en 830 de laatste smartphones die het Nokia-logo mogen dragen. De kans is groot dat de naam Nokia daarna wordt vervangen door de merknaam Microsoft. Het techbedrijf nam telefoongigant Nokia eerder dit jaar namelijk over, met als logisch gevolgd dat de Finse naam verdwijnt.

Windows Phone gaat naar alle waarschijnlijkheid gewoon verder onder de naam Windows. Microsoft maakt op dit moment gebruik van drie verschillende besturingssystemen: Windows 8.1 (desktop), Windows RT (tablets) en Windows Phone voor telefoons. Het bedrijf liet echter in juli weten dat ze graag verder zouden gaan met één besturingssysteem en kan dat natuurlijk het best benadrukken met een uniforme naam.2 reacties

http://www.apparata.nl/nieuws/merknaam-nokia-by-microsoft-gespot-op-nieuwe-lumia-8076 maar goed mag het waar zijn en die debiele naam ben effe de naam kwijt waar mag zijn is dat opzich een groot verlies, gebruik zelf een nokia lumia 920 een ware top telefoon. Benieuwd of het ook wel goed uitpakt microsoft’s eigen laptop/tablet loopt nou ook niet geweldig en Microsoft is nou eenmaal Apple niet en moeten ze ook niet worden met windows.
Deze week zijn overigens alle “nokia” apps zoals: Nokia camera-storyteller-beamer en creative studio omgedoopt tot het merknaam “lumia”

Stiekem hoop ik op meer “surface” invloeden. Mooi en strak hoekig design.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).