Wordt de Samsung Galaxy S20 geen vlaggenschip?

samsung-galaxy-s11-s20
Samsung voert volgens toeleveranciers nog veel meer veranderingen door in line-up .

We konden je al eerder melden dat Samsung naar alle waarschijnlijkheid een naamsverandering door gaat voeren. Na de Samsung Galaxy 10-serie van dit jaar zou je verwachten dat we komend jaar de Samsung Galaxy 11-serie verwachten. Het gerucht gaat echter dat dit niet klopt, maar dat Samsung direct overschakelt naar de Samsung Galaxy S20 of Samsung Galaxy Note 20.

Hoewel dit al verwarrend genoeg lijkt voor veel Samsung-liefhebbers gaat Samsung de spraakverwarring nog wat groter maken. Volgens hoesjesmaker Schnail zal er namelijk geen Samsung Galaxy S20 e verschijnen als opvolger van de Samsung Galaxy S10 e.

De fabrikant claimt dat de Samsung Galaxy S20 de nieuwe naam wordt voor het basic-model (de e-versie). De opvolger van de Samsung Galaxy S10 zou dan de Samsung Galaxy 20+ gaan heten en de uitgebreidere versie zou dan de Samsung Galaxy S20 Ultra gaan heten. Voor de duidelijkheid zet de baas van de hoesjesmaker het zelf nog even onder elkaar:

https://twitter.com/HarmlessKarl/status/1211642570100613120

Samsung zelf heeft nog niets bevestigd. Het is dus afwachten tot de officiële presentatie voordat we zeker weten hoe de naamsverwarring uitpakt.

Afbeelding: Samsung

8 reacties

  • @ffw88: Wie aapt wie na ?

   Plus — kwam van Samsung
   De term X — Samsung Xcover toestel (meer dan half decennium geleden)
   De Term S – Samsung kwam eerder met de S serie dan Apple

   Zoals gewoonlijk roep je maar wat en heb je je facts niet in orde.

   • @turbobrick: Apple is met hun naamgeving een beetje een zooitje aan het maken de laatste tijd. Samsung had het, met de S serie, nog overzichtelijk. Nu gaan ze al van de 10 naar 20 en met termen als Ultra.

    Met “nadoen” bedoelde ik eigenlijk “achterna”.

    #denkomjebloeddruk

    • @ffw88: Samsung maakt het gewoon logisch …
     Ipv domweg door te tellen kiest men nu voor het nieuwe decennium waardoor je op den duur logica krijgt mbt waar men staat met de model lijn.
     Nu mee gaan met de jaren is logisch en duidelijk en Ultra kan slaan op de meest uitgebreide versie IPV de ‘plus’ toevoeging die iedereen gebruikt en niet goed meer het onderscheid maakt.
     Ook Samsung maakte hier en daar een puinhoop met de benamingen maar Apple spant wel de kroon.
     Kijk eens naar de iPhone en vooral iPad en alle benamingen van de afgelopen 10 jaar, gaat nergens meer over.

     • @turbobrick: Als het meegaan met het nieuwe decenium blijkbaar de reden is dan gaan ze wel voor “Galaxy S” met (2020), (2021) etc.. er achter, let maar op. Je gaat niet een jaartal nummer verwerken in je model naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *