Wordt dit het uiterlijk van Apple’s iWatch?

 Apple's iWatch in conceptvorm
Geen vierkante minismartphone om je pols, maar een slim horloge met een rond design

Volgens een analist bij Rosenblatt Securities, die zich baseert op bronnen bij diverse Taiwanese producenten voor Apple, wordt er inderdaad aan een iWatch gewerkt. De polsgadget zou een uiterlijk krijgen dat vergelijkbaar is met de Motorola’s Moto 360, de recent aangekondigde smartwatch met Android Wear en een opvallend stijlvol rond design. Smartwatches zijn geregeld erg vierkant en groot, waardoor ze maar zelden voor een subtiel en modieus horloge kunnen doorgaan. De Moto 360 is een van de weinige smartwatches die dit wel lijkt te kunnen.

Analist Brian Blair merkt op dat het design van de iWatch iets slanker wordt dan de Moto 360 en een rond scherm krijgt. Ook zouden er diverse varianten komen, zowel voor mannen als voor vrouwen. De productie zal in juli of augustus opgestart worden, waarna een lancering in oktober volgt. Althans, als het analistenbureau zijn werk goed gedaan heeft.

Met de uitspraken van Blait zou onderstaand concept van de iWatch van Mark Bell wel eens dicht bij de realiteit kunnen zitten. Behalve de interface waarbij allerlei kleine app-iconen naast elkaar worden getoond zoals in iOS 7. Op de iWatch zal dat vermoedelijk anders worden vormgegeven, zoals Android Wear dat bijvoorbeeld doet met Google Now-achtige kaarten.

[gv data=”Go9K2sfV1ZA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *