Wordt Winamp van de ondergang gered door Microsoft?

Winamp classic
Gaat Microsoft de reddende engel worden voor Winamp? Het zou kunnen, aangezien Microsoft en AOL met elkaar in onderhandeling zouden zijn.

Volgens TechCrunch, eigendom van AOL, zijn de twee bedrijven momenteel met elkaar aan het onderhandelen over een overname van Winamp en Shoutcast. Waarom Microsoft deze diensten wil kopen? Nobody knows.

AOL kocht in 1999 Nullsoft, het bedrijf achter Winamp en Shoutcast, voor een bedrag van $80 miljoen. Gisteren werd bekend dat AOL over een maand de stekker uit Winamp wil trekken en volgende week zou hetzelfde worden aangekondigd voor Shoutcast.

Er is nog geen definitieve deal tussen AOL en Microsoft, maar er zou volgens de geruchten nog worden onderhandeld over de prijs ea. Denken jullie dat Microsoft in staat is om Winamp weer uit de dood te laten herrijzen? Of is het beter als Winamp naar de eeuwige digitale jachtvelden vertrekt?

4 reacties

  1. Microsoft zou verplicht moeten zijn om winamp op te kopen en in een vitrine kast te zetten.

    Of een vette win8 app van maken. Spotify draait nog steeds op het oude bureau blad 🙁

  2. ik gebruik winamp nog dagelijks. al jaren lang speelt all bestands vormen van muziek en films zonder probleem af eok duidelijk overzichtelijke bibliotheek voor je muziek. prefecte muziek speler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *