Wow! Bitcoin passeert waarde van 4.000 dollar

Auteur: , Geen reacties
Bitcoin

Waar ligt de grens?

Investeerders in Bitcoin zullen ongetwijfeld in hun handen wrijven. De cryptocurrency staat op moment van schrijven op een waarde van meer dan 4.000 dollar. Eerder vannacht had de digitale munt een waarde van 4.162 dollar.

Bitcoin is de afgelopen maanden veel in het nieuws geweest. De waarde van de munt bleef maar toenemen en deze trend lijkt nog niet voorbij. Investeerders die vanaf dag één instapten in de munt en nu nog Bitcoins hebben kunnen schathemeltje rijk zijn. Investeerders die de vorige maand(!) instapten toen de digitale munt nog een waarde had van 3.000 dollar kunnen nu ook lekker cashen.

Net als met andere vormen van investeringen is er geen grip op de waarde te krijgen. Het kan morgen voorbij zijn en je geïnvesteerde geld verdwijnt als sneeuw voor de zon. The sky is the limit en niemand weet of Bitcoin straks een waarde van 5.000 dollar of zelfs 6.000 dollar heeft.

Overweeg je te investeren in cryptocurrency dan is Bitcoin, tenzij je diepe zakken hebt, op dit moment niet heel interessant. Als de waarde klapt ben je immers meteen veel geld kwijt. Het is daarom goed om te kijken naar kleinere, onbekendere cryptocurrency. Voor een laag bedrag kun je diverse digitale munten kopen. Laat deze vervolgens voor een langere periode ‘rijpen’. Als je gekozen digitale munt ook populair is geworden kun je er een leuke boterham mee hebben verdiend. Is het niks geworden dan ben je slechts een klein bedrag kwijt. Om de kans op een goed resultaat te verhogen is het verstandig om te spreiden. Investeer kleine bedragen in diverse cryptocurrency. Als er eentje het heel goed gaat doen, dan kun je het verlies van andere munten hiermee compenseren. In Nederland is de digitale Gulden momenteel in opkomst. Was de waarde van de munt vorig jaar nog maar 0,002 cent. Dit jaar bereikte de munt een waarde van meer dan zeven cent.

Bitcoin

Bron: CoindeskEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).