Wow: Samsung Galaxy krijgt randloos scherm

Auteur: , 5 Reacties
Galaxy-S6-gebogen-scherm

Willen we meer of minder rand? Bij Samsung zijn ze er wel uit. Minder!

De smartphonefabrikant wil het nieuwe vlaggenschip Galaxy S8 uitrusten met een nagenoeg compleet randloos scherm. Zo wordt de telefoon groter, zonder echter groter te worden… Snap je em? De thuisknop op het toestel wordt dan vervangen voor een virtuele variant onderin het beeldscherm. Ook zou het scherm licht gebogen zijn, net als bij de S7 Edge.

De Galaxy S8 zou in maart op de markt moeten komen. Maar het is niet ondenkbaar dat Samsung de lancering nog wat vertraagt. Samsung wil per se zeker weten dat er geen problemen gaan ontstaan met het toestel.

Verder zou de smartphone van Samsung 6 GB aan RAM geheugen krijgen. De Galaxy S7 heeft 4 GB werkgeheugen. Daarnaast wordt er gesproken over de onlangs ge├»ntroduceerde Qualcomm Snapdragon 835 processor voor de Galaxy S8 en naar verluidt zal het toestel zo’n 28 procent duurder zijn om te maken in vergelijking met de Galaxy S7.

Meer mogelijke features die naar de Galaxy S8 komen lees je HIER.5 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@ffw88: Ter verdediging, hij is een van de weinigen die “per se” correct gebruikt.
Wow …. de dat de iphone 8 dit gaat krijgen is al maanden hardnekkig. Ze konden niet achterblijven natuurlijk

Sterker nog …. nu zijn ze “de eerste”
@dgh74: Met hardnekkige geruchten alleen kom je er niet. Laat Apple eerst maar eens een smartphone op de markt brengen met dunnere bezels.
@ffw88: BOEM Point taken !
Idd, Apple heeft NIETS zonder bezels, dus laten we maar niet net doen alsof ze zelfstanding een randloos scherm kunnen ontwikkelen, laat staan een Smartphone dat daarmee is uitgerust.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).