WTF: Halsband toont humeur van je hond [video]

Hond halsband
“Seen shiny colorful dog wears? But this one changes with your dogs emotion. INUPATHY.”

Seen shiny colorful dog wears? Natuurlijk heb je die gezien, maar nog nooit zoals INUPATHY! Want dit staaltje Japans what-the-fuckmanschap laat zien hoe jouw hond zich voelt.

Kijk. Er valt een hoop te leren over je hond, maar zijn leven is kort. Goede kans dat je hond hartstikke dood is vooraleer je een beetje begint door te krijgen van wat voor aanrakingen hij kalm wordt en of hij graag op speurtocht gaat of juist liever achter een frisbee aanholt. Dit zijn mysteries die prima een hondenleven lang onopgelost kunnen blijven – maar dan ken je de Japanners nog niet!

Bedenker van INUPATHY is Joji Yamaguchi, een soft- en hardware engineer uit Japan. Hij omschrijft zichzelf als ‘vader van een hond – en twee menselijke kinderen’. Voordat Yamaguchi met software aan de gang ging was hij een bioloog, gespecialiseerd in dierlijk gedrag. Deze verschillende expertise-gebieden bleken uiterst compatibel bij het ontwikkelen van INUPATHY.

INUPATHY komt voort uit Yamaguchi’s drang zijn hondje te begrijpen. ‘Soms klopte zijn hartje snel, soms langzaam. Ik wilde weten hoe dat kwam.’ Nou, die hartslag is nu dus gevisualiseerd, met kleurtjes. Het is niet helemaal duidelijk hoe Yamaguchi een hartslag kan vertalen naar een emotie, maar een kniesoor die daar op let. Opwinding is rood, rust is blauw. Blijheid wordt getoond via een prachtig regenboogpatroon, terwijl een wit licht ‘concentratie’ zou moeten voorstellen.

INUPATHY wordt geproduceerd als er voor $30,000 aan backers te vinden zijn die denken dat dit ding een kassucces gaat worden. Wil je meer weten over deze unieke investeringskans? Klik dan hier.

[gv data=”AkoJV8lFkrc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *