WTF: man tatoeëert providerlogo voor gratis iPhone 8

Auteur: , 3 Reacties
T-Mobile tattoo iPhone 8

Wat een mens allemaal wel niet over heeft voor een gratis smartphone...

Technologie en mensen kunnen samen ontzettend spectaculaire dingen bereiken. Een van de beste voorbeelden is misschien nog wel het internet. Het heeft compleet veranderd hoe we omgaan met elkaar communiceren. Met name social media draagt hier aan bij. Niet alles is echter zo intelligent wat er zich op het wereldwijde web afspeelt.

Op 8 oktober had Philip Harrison op Twitter een verzoekje aan T-Mobile CEO John Legere. De vraag was net zo simpel als dat hij bizar was: “geef mij een gratis iPhone 8 en ik tatoeëer het T-Mobile logo op mijn arm.”

Aangezien meneer Legere bekendstaat om zijn onorthodoxe gedrag op social media, heeft hij de deal uiteraard geaccepteerd. Philip liet de grote T op zijn arm tatoeëren, plaatste bewijs ervan op Twitter en kreeg zijn iPhone 8 inclusief enkele andere gadgets opgestuurd.

Het bizarre gesprek op Twitter inclusief bewijsmateriaal vind je hieronder. Zou jij ook een levenslange verminking over hebben voor een gratis smartphone? Wij houden voor nu nog even de boot af.3 reacties

En nog bescheiden blijven ook. Vraag dan de X met 256GB als je toch zo gestoord bezig bent.
@F612S: Haha, ik sluit niet uit dat er nog een waaghals klaarstaat om dat te vragen.
Sommige mensen zijn echt goedkoop

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).