WTF: Poetin heeft verkiezingen VS gehackt

Auteur: , 2 Reacties
Poetin heeft de verkiezingen gehackt

De uiterst serieuze nieuwszender NBC weet het zeker: Poetin heeft de verkiezingen in de VS gehackt.

Officials van de Amerikaanse inlichtingendiensten zijn ervan overtuigd: de Russische president Poetin heeft vrijwel zeker een actieve rol gespeeld in de hacks van de Democratische Partij.

Poetin zou persoonlijk opdracht hebben gegeven om de schandalen bij de Democratisch Partij publiek te maken. Zijn doel was Amerika en Clinton in diskrediet te brengen en Trump in het zadel te brengen.

House of Cards is er niks bij…

Het hacken van verkiezingen wordt steeds meer een plaag…2 reacties

NBC een serieuze nieuwszender whahaha.

Nou ja, je kan het ook zo zien: Poetin heeft de wereld dan wellicht een dienst bewezen door die corrupte, oorlogzuchtige alcoholiste buiten spel te zetten.

And now, lean back and enjoy the show…
Als mensen zich in vroegere jaren journalist noemde, dan betekende dat ook iets. Tegenwoordig praat iedereen elkaar maar na zonder enig feit te controleren. Elke keer lees je weer over een hack. Hacken is je van buitenaf toegang verschaffen tot een computersysteem. In het geval van de DNC Mails is er helemaal geen sprake van een hack, maar heeft iemand van binnenuit de inhoudt van Mevr. Clinton gedupliceerd en doorgespeeld aan WiKiLeaks. Het is dus een LEAK en niet een HACK. Het verschil is groot, want een leak door de Russen in natuurlijk totaal ongeloofwaardig, bij een hack kun je het nog roepen (zonder enig bewijs overigens).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).