WTF: smartphone heeft voorliefde voor zeep [video]

Kyocera hartje zeep
Een ‘unique selling point’ zullen we maar zeggen…

Het klopt dat smartphones vies worden. De een iets sneller dan de ander, maar uiteindelijk is er geen enkel toestel dat niet onder de vlekken gaat zitten. Hoewel je tegenwoordig al veel smartphones zonder problemen met water kunt schoonmaken, tilt de nieuwe Kyocera-smartphone het wassen naar een heel nieuw level.

De Kyocera rafre is namelijk niet alleen bestand tegen koud water, maar houdt het ook prima uit in heet water en zeep. Daarnaast is het mogelijk om de smartphone te gebruiken met natte handen of wanneer je handschoenen aanhebt. Extra handig: het toestel komt met een voorgeïnstalleerde kook-app die jij via handgebaren de weg wijst.

Op het gebied van hardware is de Kyocera rafre echter een stuk minder imponerend. Met een 5 inch-scherm, 2GB RAM en 16GB aan opslagcapaciteit is er weinig bijzonders te melden. Ook worden we niet erg nat van de 13 megapixel-camera en 3000 mAh aan accucapaciteit. Dat het toestel op Android 7.0 Nougat draait is echter een flinke meevaller.

De Kyocera rafre is vanaf maart 2017 te verkrijgen in Japan. Of het aparte toestel ooit naar Europa, laat staan Nederland komt, is nog maar de vraag. Tot die tijd kunnen we ons echter ‘vermaken’ met onderstaande Kyocera-video.

[gv data=”ylZgmWdhR”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *