WTF: speciale cryptomunt alleen te gebruiken op woensdag

Auteur: , Geen reacties
WednesdayCoin

Lees meer over de bijzondere achterliggende reden.

De cryptowereld is er een waar je veel tijd in kunt stoppen voor echt succes. Heel veel tijd welteverstaan, want de koers is bijzonder wisselvallig en actieve handelaar heeft een ware dagtaak aan het in- en verkopen van cryptomunten. De speciale WednesdayCoin gaat volledig in tegen dit principe.

WednesdayCoin is grotendeels opgericht met geld van het team dat erachter zit. Hoewel ze donaties accepteren, wordt hier niet actief om gevraagd. In tegenstelling tot de meeste cryptomunten draait de WednesdayCoin om de community. Onderstaande slogan is van de community en sluit naadloos aan bij haar gedachtegoed.

WednesdayCoin slogan

De rest van de week heb je alle tijd om leuke dingen te doen met familie en kennissen, maar die woensdag kun je aan de slag met de WednesdayCoin. Er worden diverse spellen georganiseerd met betrekking tot de WED, waaronder Double or One, dat gebaseerd is op een smart contract. Zet 10.000 WED in en je maakt kans op het dubbele of 1 schamele WED.

Ook is er een speciale loterij die 10 minuten voor het einde van woensdag wordt gehouden. Op de bijbehorende Reddit pagina kun je ook munten verzamelen. Het concept klinkt grappig, maar of het stand gaat houden tegen de grote andere cryptomunten, durven we te betwijfelen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).