WTF-video: 6-inch skelet opgegraven in Chili

Auteur: , 5 Reacties
6-inc Alien Mens

Aááh! Wat is het? Een alien? een mens? Voor onderzoekers van de Standon University blijft het een medisch raadsel. Gelukkig waren filmmakers van Sirius aanwezig om het wezen vast te leggen.

Dat doet vermoeden dat het recent gevonden is. Alles is minder waar. Het wezen is al ruim een decennium geleden ontdekt in de Atacama woestijn in Chili. Eerste reacties waren toen – en terecht – dat het om een alien gaat. Maar nu, na DNA-onderzoek en X-Ray en computertomografie scans, wijst alles erop dat we hier met een mens te maken hebben. “Elke nucleotide-verbindingen waar ik naar heb kunnen kijken is menselijk”, meldt Garry Nolan, professor in de microbiologie en immunologie aan de Stanford University, tegenover LiveScience. “Hoe de misvorming is veroorzaakt is echter niet duidelijk.”

Maar dat is niet alles. Er wordt door de onderzoekers namelijk verondersteld dat het individu een leeftijd van 6 tot 8 jaar oud had toen het stierf. Say WHAAAT? Het wezen – uh mens – moet een aantal decennia geleden geleefd hebben. Creepy!5 reacties

fake!!!!!!!!!
Het is eens te meer duidelijk nu. De mens zelf is dus niet van de aarde, maar is hier ooit ‘geplant’ als vee of iets anders door andere wezens!!!11!
@sacha: Uuhm…juist. En van welk planeet kom jij? ;-)
@integraturbo: Sacha komt van planeet AMG6355, stelsel NM9999 in de Tiefgang supercluster.
Hier staat toch duidelijk dat het alle kenmerken van een foetus (dus een ongeboren vrucht) heeft:

http://metro.co.uk/2013/04/24/space-alien-skeleton-discovered-in-chile-is-actually-a-mummified-human-3665015/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).