WTF video: Terminator 2 volledig nagemaakt in GTA V

Auteur: , 1 Reactie
Terminator 2 GTA V style

Judgement Day zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Er zijn tegenwoordig veel manieren om films na te maken via andere mediums. Denk bijvoorbeeld aan het naspelen van scènes of complete video’s met LEGO, klei, animaties en nog veel meer. Ook videogames worden steeds vaker ingezet voor het naspelen van enkele gedenkwaardige filmscènes en dergelijken.

Deze GTA V-versie van Terminator 2 gaat echter wel heel ver. De actiefilm, waarin een compleet nagemaakte Arnold Schwarzenegger de show steelt, is te zien op het YouTube-kanaal ‘Kramer’s Media’ en is een waar pareltje te noemen.

De GTA V-variant van de film duurt ongeveer een uur en is voorzien van de originele audio. Hoewel de personages vrijwel allemaal herkenbaar zijn nagemaakt, is de lip sync niet erg goed te noemen. Je kunt (nog) niet alles perfect namaken in de huidige games, zo blijkt. Desondanks zijn we erg onder de indruk geraakt van deze speciale Terminator 2-versie.

Het is echter niet de eerste keer dat GTA V gebruikt wordt om (delen van) films na te maken. Wat te denken van deze vijf filmtrailers die opnieuw gemaakt zijn in de topper van Rockstar.1 reactie

sommige mensen hebben echt tijd te veel :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).