Xbox krijgt zijn eigen Bang & Olufsen geluid

Xbox krijgt zijn eigen Bang & Olufsen geluid

Een keiharde primeur voor Xbox, namelijk een samenwerking tussen de console en Bang & Olufsen.

Hoe game jij het liefst? Er zijn allerlei manieren mogelijk. Een goede headset, via een aangesloten surround systeem op je PC of TV, of gewoon via de standaard speakers uit je televisie of monitor. Er zijn zoveel manieren mogelijk. Je zoekt er altijd zelf de juiste producten bij. Dat kan straks anders met Xbox.

Het wereldberoemde Bang & Olufsen en Xbox hebben een samenwerking aangekondigd. Dit betekent dat er Bang & Olufsen producten op de markt komen die speciaal zijn gemaakt voor de Xbox. Denk aan een design of geluidsontwerp dat de console maximaal ten goede komt. Je kunt de producten herkennen aan het Designed for Xbox label. Dit programma bestaat al voor speciale muizen en toetsenborden voor de Xbox.

Het is voor het eerst dat Bang & Olufsen de wereld van gaming binnenkomt. Het merk ken je al van speakers voor in je woonkamer of voor in de auto. Hoewel we net een voorproefje omschreven is nog niet hard gemaakt wat we precies kunnen verwachten. Er zijn immers nog geen producten bekendgemaakt. Het is dus afwachten wat Bang & Olufsen en Xbox ons gaan brengen. Dat de nieuwe Xbox Series X betrokken gaat worden in het proces is natuurlijk evident.

Nog geen reacties

  1. ik ben zelf lange tijd fan geweest van B&O, heb er meerdere tv’s, speakers en een koptelefoon van gehad maar koop dit niet meer. het verschil qua geluid is minimaal met een standaard jbl bluetooth speaker, qua design komt bijvoorbeeld sonos heel goed mee met de strakke, moderne designtaal en zelfs een standaard tv is zowel mooier en heeft vergelijkbaar geluid. de prijzen zijn simpelweg niet meer te rechtvaardigen in deze tijd van tech.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *