Xbox One is er ook in 24 karaats goud

Auteur: , 4 Reacties
Xbox One is er ook in 24 karaats goud

Dus je bent een gefortuneerde patjepeeër die niet meer weet wat hij met zijn kapitalen aan moet? Hier een tip voor iets extreem decadent in je extreem decadente woonkamer: de gouden Xbox One uit het Londense warenhuis Harrods.

Gadgets bedekken in een laag goud. We weten niet wie het daadwerkelijk koopt, we weten alleen dat er veel goudsmeden zijn die het doen. Van telefoons tot controllers. Als het bestaat, kan het een goudglans krijgen.

De onlangs op de markt gebrachte Xbox One – 499 euro in stemmig zwart – ontkwam er eveneens niet aan en staat nu bij Harrods in de etalage voor 6.000 pond, ofwel 7.110 euro.

Xbox One is er ook in 24 karaats goud

Of je bij de met 24 karaats goud bedekte Xbox One ook een glimmende Kinect en controller krijgt is niet bekend.

Lees ook: tien gouden gadgets die té fout zijn.4 reacties

Zal wel koele als een malle :)
@Laue: Juist niet toch? Dit ding wordt juist tyfus warm.
@The360box: Als ze de plastic behuizing van de Xbox volledig hebben vervangen zal het een stuk beter koelen, aangezien goud een zeer goede warmtegeleider is (en plastic dus niet). Hij voelt warmer aan, maar de componenten zelf zullen koeler zijn.
Als ze het gewoon hebben bedekt zal het weinig uitmaken.
@Yeelen: Als ze de behuizing hebben vervangen zou het een xbox van minstens een miljoen zijn. Dit is gewoon plastic met een laagje 24 karaat goudverf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).