Xbox Series X van Thor is de gekste tot nu toe?

Xbox Series X van Thor is de gekste tot nu toe

Een wel heel bizarre creatie. Deze nieuwe Xbox Series X Thor: Love And Thunder van Microsoft.

Inmiddels heeft Microsoft er een handje vol van om lekker gek te doen met Xbox. Want nee, we zijn de knotsgekke Xbox koelkast nog zeker niet vergeten. Het Amerikaanse techbedrijf heeft alweer het volgende krankzinnige plan klaarstaan. Het gaat hier om de Xbox Series X Thor: Love And Thunder.

Het is feitelijk een Xbox Series X zoals Thor hem bedacht zou hebben. Althans, daar ga je dan vanuit. Een limited edition zoals je hem nog nooit hebt gezien. Het gaat hier om een unieke samenwerking tussen Microsoft en Marvel Entertainment.

De Xbox Series X heeft het uiterlijk van de hamer van Thor genaamd Mjolnir. De hamer speelt een belangrijke rol in de nieuwe film Thor: Love and Thunder. Aan deze console komen is vrij lastig. Microsoft heeft er namelijk een wedstrijd voor uitgeschreven.

Het enige wat je moet doen is Microsoft volgen op Twitter en hun tweet retweeten met deze aankondiging. Meer informatie over de voorwaarden van Microsoft voor deze bijzondere actie is te vinden op de website van Xbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *