Xiaomi haakt briljant in op torenhoge iPhone prijzen

Auteur: , 3 Reacties
Xiaomi haakt in op torenhoge iPhone prijzen

Ook de iets goedkopere (maar nog altijd peperdure) nieuwe iPhone-modellen krijgen ervan langs.

Xiaomi heeft net als wij met smart uitgekeken naar de nieuwe iPhone-modellen. Afgelopen week was het dan ook zover, en wat bij de meeste kijkers ongetwijfeld blijft hangen zijn die enorm hoge adviesprijzen. ‘Daar moeten we op inspelen!’, zal er op het hoofdkantoor van Xiaomi gezegd zijn. Met succes, want Xiaomi verkoopt nu ook speciale ‘iPhone bundels’.

Ga je naar de officiële Chinese webshop van Xiaomi, dan zie je drie nieuwe bundels die luisteren naar de namen: XS, XS Max, en XR-sets (via XDA). In elke bundel is een nieuwe Xiaomi smartphone te vinden. Afhankelijk van de bundel is er een Mi Mix 2S, Mi8 of Mi 8 SE aanwezig. Daarnaast vind je een Xiamoi Notebook, Mi Band 3 én een setje bluetooth-oordoppen.

De verwijzing naar de iPhone-namen is gemaakt omdat elk van deze pakketten net zo duur zijn gemaakt als de iPhone-modellen waar ze naar zijn vernoemd. Natuurlijk zal de overgrote meerderheid qua smartphone de voorkeur geven aan Apple’s toestellen, maar het is niet moeilijk om de afweging te maken of het Xiaomi-pakket of de gelijknamige iPhone meer waar biedt voor zijn geld.

Helaas voor ons is de bundel, die een flinke duit bespaard wanneer je de meegeleverde apparaten los koopt, exclusief voor de Chinese markt verkrijgbaar op dit moment. Gelukkig kun je voor het geld van de iPhone XS Max ook gewoon een stuk of 4(!) razendsnelle Pocophone F1’s halen.3 reacties

Eigenlijk zijn ze stikjaloers dat Apple hun toestellen aan deze prijzen kan verslijten en niemand meer dan 100€ voor hun rommel wilt betalen !
Liever iets meer betalen dan een telefoon die Mi Mix heet.
Liever een Macbook Pro en een telefoon die Mi Mix heet…. ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).