Xiaomi Mi Mix 2S: een iPhone X met Android?

Auteur: , Geen reacties
Xiamo Mi Mix 2S: een iPhone X met Android?

Het Chinese techbedrijf heeft een nieuw vlaggenschip gepresenteerd.

Vanmorgen heeft Xiaomi het doek getrokken van de Mi Mix 2S. Met deze smartphone pakt het merk de handschoen op van de eerder gepresenteerde Mi Mix 2. Het design is grotendeels gelijk aan dit model. De nieuwe Mi Mix 2S heeft een 5,99-inch display met een resolutie van 2160 x 1080. De smartphone heeft een aantal sterke vernieuwingen zoals een verse processor, een gloednieuwe camera en de mogelijkheid tot draadloos laden.

De Mi Mix 2S is volgens het merk nog beter dan de iPhone X. Xiaomi is niet verlegen om de concurrent bij de naam te noemen. De Chinezen prijzen de smartphone een stuk voordeliger in vergelijking met de iPhone X. In China is de Mi Mix 2S er vanaf 3.299 yuan, wat neerkomt op zo’n 500 euro. Een belangrijk verschil is hier wel dat de iPhone X een OLED-scherm heeft, terwijl de Mi Mix 2S het moet stellen met een LCD-display.

De smartphone heeft een Snapdragon 845 processor, beschikt over 64, 126 of 256 GB opslag en heeft een accu met een capaciteit van 3400mAh. De selfiecamera betreft een 5-megapixel variant. Achter zit een dubbele camera met twee keer 12 megapixel.

Opvallend is dat de Mi Mix 2S geen beschikking heeft tot een 3.5mm-ingang. De 189 gram wegende smartphone wordt geleverd met Android 8.0. De lancering in China is al over enkele weken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).