Xiaomi niet aanwezig op Mobile World Congress

De Xiaomi RedMi Note is een telefoon van Xiaomi
Maar er is een goede reden…

Het Chinese telefoonmerk Xiaomi heeft aan Techcrunch laten weten dit jaar niet op het Mobile World Congress in Barcelona aanwezig te zijn. Dat komt doordat Xiaomi geen nieuw model heeft om in Barcelona te tonen.

De stap om niet aanwezig te zijn is onverwacht, omdat Xiaomi juist bekender wilde worden bij het grote publiek. Dat was ook een van de redenen waarom het bedrijf deze maand ook op CES in Las Vegas aanwezig was.

Vorig jaar presenteerde Xiaomi de Mi 5 op Mobile World Congress, de grootste beurs op het gebied van mobiele telefonie. Deze telefoon leek verrassend veel op een iPhone 6, maar dan met een goedkoper prijskaartje. Dat is een bekende strategie van het bedrijf.

Het is niet de eerste klap die de beurs moet verwerken. Ook Samsung heeft laten weten zijn nieuwste vlaggenschip, de Samsung Galaxy S8, niet in Barcelona te presenteren.

Nog geen reacties

  1. OP CES viel het nogal tegen en op de zondag hadden ze alles al opgeruimd en waren al vertrokken (raar terwijl de show nog niet was afgelopen). Heel raar en zonde want het is een interessant bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *